Pateuri cu Nutella

de Panacris in Dulciuri, 22 Iul 2012 | 8755 vizualizari

 

Un dulce rapid si nesanatos!:D
Dintr/un pachet de foietaj, am facut o tava de pateuri cu Nutella si una cu dulceata de pere!

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella 500 g.,
  • crema de alune Nutella,
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu Nutella:

Foietajul se lasa la dezghetat, se taie patratele, se pune in mijlocul fiecarei patratele cate o lingurita de crema. Se inchide usor, pateul si se pune intr/o tava tapetata cu foaie de pergament, se coace la foc tare cca. 15 minute.

Atentie, cand le inchideti, apasati mai tare pe margini, eu nu am facut si s/au desfacut, de a iesit umplutura din ele=)) si seamna cu niste buze siliconate, dulci.:D

Se servesc presarate cu zahar pudra dupa ce s/au racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Toamna07 1

23.07.2012, 19:28

Si mie,si mie 5 bucati !

Panacris 1

23.07.2012, 19:41

Toamna draga, mai am doar 3 bucati!Te sacrifici????

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:43

foarte buuune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie